Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig   Print

Vintersuppe med pastinak og æble.

Mængde/antal pers: 2-3 pers.

Ingredienser:
 20 g smør
 1 løg
 1 æble
 2 - 3 tsk. karry
 1 - 2 pastinakker
 3 dl grøntsagsbouillon (evt. terning + vand)
 1 - 1 1/2 dl letmælk
 salt og peber.
 Pynt: hakket persille.
Fremgangsmåde:

Pil og hak løget fint.
Smelt smørret i en gryde og vend løget i 3 -4 minutter, uden at det tager farve.
Skræl æblet og snit det fint. Tilsæt det sammen med karryen.
Skræl pastinakkerne.
Skær dem i tynde skiver og rør dem i karryblandingen.
Spæd med hed bouillon og kog alt i gryden under låg i ca. 20 minutter.
Blend suppen og tilsæt mælk.
Smag til med salt og peber.

Server suppen straks med et drys karry og hakket persille - dertil en god skive brød.


Opskriften er skrevet af: Solde, 28-08-2003 10:07, redigeret: 20-09-2003 21:35

Andre opskrifter skrevet af Solde
Findes i følgende kategorier:  Vintermad Supper 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 4734 der ser denne opskrift.