Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierTop 20Historien bag      
Tilpasset søgning

Pistacierulle

Konfekt rulle med pistacie masse, marcipan og nougat, overtrukket med et tykt lag mørk chokolade.
Mmmmm......en julegodte


Mængde/antal pers: 1 stk

Ingredienser:
  • 300 g råmarcipan
  • 150 g blød nougat
  • 100 g pistaciemasse
  • 150 g mørk chokolade
  • sølvstøv
  • usaltede pistacienødder

Fremgangsmåde:

Marcipanen rulles ud imellem 2 store lag madfilm, til 15x20 cm.
Fjern det øverste lag madfilm bagefter.
Nougaten skæres i tynde skiver, og lægges ovenpå.
Pistaciemassen smøres over, og det rulles sammen som en roulade.
Tryk godt fast undervejs, så der undgås luftbobler indeni.
Stil rouladen i køleskabet, imens chokoladen smeltes, og tempereres.
Overtræk rouladen med et tyndt lag chokolade, og lade det stivne lidt.
Overtræk den igen, og pynt med pistacienødder og sølvstøv ovenpå.
Sæt rullen i køleskabet til den skal spises.


Opskriften er skrevet af: kitty kat, 05-09-2003 20:47, redigeret: 20-09-2003 23:09    Andre opskrifter skrevet af kitty kat
Findes i følgende kategorier:  Søde sager Julesmåkager og -godter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 3236 der ser denne opskrift.