Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierTop 20Historien bag      
Tilpasset søgning

Wokret med kalkun

Wokmad er nem mad. Det der tager tid er, at snitte og hakke grøntsager, men man kan jo snildt være flere om det. I denne wokret har vi brugt kalkun, broccoli, gulerødder og forårsløg og der serveres nudler til.

Mængde/antal pers: 3

Ingredienser:
  • 4 kalkunschnitzler eller kalkunfilet (ca. 400 g)
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 bundt broccoli
  • 2 store gulerødder
  • 6 forårsløg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 tsk. frisk ingefær
  • 4 spsk. sojasauce
  • salt og peber
  • Tilbehør:
  • nudler
Fremgangsmåde:

Skær kødet i strimler. Varm olien i en wok og steg kødet ved høj varme.
Tag kødet op og hold det varmt.
Kog nudlerne som angivet på emballagen.
Del broccolien i små buketter og skær gulerødderne i tynde strimler.
Snit forårsløgene og hak hvidløg og ingefær fint.
Kom alle grøntsagerne i wokken og svits under omrøring.
Skru ned for varmen og tilsæt kød og sojasauce. Lad retten stege til kødet er gennemstegt. Grøntsagerne skal dog stadig have bid.
Smag til med salt og peber.

Opskriften er skrevet af: Solde, 12-09-2003 23:51, redigeret: 21-09-2003 17:47    Andre opskrifter skrevet af Solde
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Retter med kalkun 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5630 der ser denne opskrift.