Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig   Print

Ungarnsk gullashsuppe

God kraftig vintersuppe

Mængde/antal pers: 6 personer

Ingredienser:
 1 kg oksemelleskært/bov eller klump
 smør og olie til bruning
 2 store løg
 1 dl koncentreret tomatpure
 ca 2 liter vand
 4 store oksebouillonterninger
 2 spsk rød paprika
 1 kg skrællede kartofler i terninger
 salt


 Fyld:
 6 modne tomater
 2 rensede grønne peberfrugter i strimler
 25 g smør


 Pynt og tilbehør:
 3 spsk hakket persille
 3 dl Creme Fraise
 Flutes
Fremgangsmåde:

Dup kødstykkerne tørre med køkkenrulle og brun dem på en pande ad 2 omgange i halvt smør og olie.
Brun løgene i smør i en stor gryde.
Rør tomatpure i og kom kødet i gryden.
Kom vand ved og tilsæt bouillonterninger og paprika.
Lad retten snurre under låg i 1 - 2 timer til kødet er mørt.
Kom kartoflerne ved time før kødet er mørt.
Smag til med salt.

Fyld:
Skær tomaterne i både og fjern kernene.
Damp dem 5 min med peberfrugten i en gryde og kom dem i suppen.

Hæld suppen i en suppeskål og drys med persille.

Server creme fraise og flutes til.

Opskriften er skrevet af: Bodil, 30-11-2003 15:09, redigeret: 30-11-2003 15:36

Andre opskrifter skrevet af Bodil
Findes i følgende kategorier:  Vintermad Retter med oksekød Supper 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 38559 der ser denne opskrift.