Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig   Print

Ullas Indianergryde

Virkelig lækker - smager endnu bedre dagen efter

Ingredienser:
 Margarine/smør efter behag
 500 g hakket svinekød
 Gulerødder i skiver
 Hvidkål skåret i stykker
 Kartofler i tern
 Karry
 Salt
 Peber
 1-2 svinekøds bouillonterninger
 ca l vand


 * Mængden af grøntsager tilpasser du selv
Fremgangsmåde:

Smelt margarine og brænd karryen af.
Brun kødet godt.
Kom gulerødder og hvidkål i.
Kom vand og bouillonterninger samt salt og peber i.

Lad retten koge 1 time.

Kom kartoflerne i og kog til de er møre.

Serveres i dyb tallerken og spises med ske.

Opskriften er skrevet af: Ulla.N, 28-02-2004 08:35, redigeret: 13-03-2004 21:57

Andre opskrifter skrevet af Ulla.N
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Vintermad Retter med svinekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 11281 der ser denne opskrift.