Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig   Print

Soldes kalkungryde

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 170 g hakket kalkunkød
 50 g rød peber
 50 g gulerødder
 50 g grønne ærter
 50 g hvidkål
 50 g løg
 50 g champignon
 lidt grøntsagsbouillon
 hvidløg efter smag
 salt og peber
 karry
 oregano og barbecue grillmix


 Evt 75 g kogte ris eller pasta


Fremgangsmåde:

Skær alle grøntsagerne i tynde strimler, undtagen ærterne, og kom dem i en gryde eller på en pande med lidt grøntsagsbouillon. Lad dem stå og simre lidt, inden de tages af igen. Læg kødet på panden og svits det, indtil det er helt smuldret ud. Kom grøntsagerne tilbage igen.

Tilsæt alle krydderierne, ærterne og evt. lidt mere bouillon. Lad retten simre, til grøntsagerne er møre nok. Husk, at de skal være sprøde.

Der kan lige inden serveringen tilsættes 75 g kogte ris eller pasta.

Opskriften er skrevet af: Solde, 17-03-2004 13:00, redigeret: 29-03-2004 22:58

Andre opskrifter skrevet af Solde
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Retter med kalkun 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 4494 der ser denne opskrift.