Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig   Print

Kartoffelcroutoner

God som tilbehør til grov tomatsuppe eller andre supper.

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 250-300 g bagekartofler
 2 tsk olivenolie
 1 tsk urtekrydderi
 groft salt
Fremgangsmåde:

Skær 250-300 g vaskede bagekartofler i et par cm store terninger.
Tryk kartoflerne godt tørre og vend dem med 2 tsk olivenolie, 1 tsk urtekrydderi og lidt groft salt.
Bred kartoflerne på et stykke bagepapir og bag dem ved 225 grader, til de er gyldne, sprøde og faste (ca. 20 minutter).
Server straks.

Opskriften er skrevet af: Anja, 25-12-2001 23:24

Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier:  Slankemad Vegetar Vintermad 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Andre kommentarer:
Sus230: Har afprøvet denne opskrift
Sus230 kommentar: Efter min mening, må croutonerne gerne bage lidt længere, så de bliver endnu mere sprøde.

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5921 der ser denne opskrift.