Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig   Print

Brunede kartofler

Dejlige til flæskestegen

Mængde/antal pers: 4 pers.

Ingredienser:
 1 kg. små brunekartofler ( kogt eller på glas )
 4 top spsk. sukker
 50 g. smør / margarine


Fremgangsmåde:

Bruges kogte kartofler, pilles de og afkøles.
Tør kartoflerne godt.
Brun sukkeret på en meget hed pande, når det er næsten smeltet skrues lidt ned. Når det bruser tilsættes fedtstoffet, og det smeltes mens der røres godt, så sukkeret ikke branker. Det er bedst at bruge en træspatel eller ske.
Når fedtstoffet er helt smeltet hældes kartoflerne i, og de brunes ved svag varme under hyppig vending.


Opskriften er skrevet af: provinsbabe, 24-10-2004 00:30

Andre opskrifter skrevet af provinsbabe
Findes i følgende kategorier:  Julemad Tilbehør 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 4492 der ser denne opskrift.