Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierTop 20Historien bag      
Tilpasset søgning

Indbagt laks

En lækker ret, som kan spises både som forret eller hovedret.

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
  • 1 pakke frossen butterdej
  • 1 pose helbladet spinat
  • (optøet eller frisk).
  • 400 g røget laks
  • (helst et stort/ langt og tykt stykke)
  • ½ l piskefløde
  • 4 spsk mel
  • 20 g smør
  • salt
  • peber

Fremgangsmåde:

Smelt smørret i en gryde, og rør melet i.
Bag melet lidt af, og tilsæt fløden.
Lad det blive tykt, og smag til med salt og peber.
vend forsigtigt spinatbladende i, og tag gryden af varmen.
Rul butterdejen ud til 2 afland, men brede firkanter.
læg laksestykket på det ene af stykkerne, kom spinaten ovenpå. Læg det sidste stykke butterdej over, og luk de to dejplader sammen. Læg stykket på en bradepande, og sæt det ind i ovnen. Sæt ovnen på 165 g varmluft, og bag butterdejen til den er sprød, gylden brun og gennembagt.
Ca. 20 minuter, tag den indbagte laks ud og server!


Opskriften er skrevet af: kitty kat, 17-02-2005 18:14    Andre opskrifter skrevet af kitty kat
Findes i følgende kategorier:  Forretter Hovedretter Retter med laks 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 35006 der ser denne opskrift.