Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig   Print

Citron kalkun

det tager kun 5 min...men vi vil så gerne have du bliver lidt længere og smager på retten...

Mængde/antal pers: 4-5 personer

Ingredienser:
 400 g kalkunbryst eller snitzler
 ½ l piskefløde eller Karolines madfløde
 1 stor dåse tomatpurè
 1 økologisk citron
 salt/peber
Fremgangsmåde:

Skær kalkunbrystet i skiver og drys med paprika og salt og peber.
Steg skiverne gyldne på en pande med lidt magarine.
Tag et ildfast fad og læg skiverne deri.
Ryst tomatpurè og fløde sammen og hæld det over kødet.
Citronen skæres i skiver og lægges over.
Læg folie eller låg på retten og lad den simre i ovnen ved:
175c ca 1 time.

Serveres med kogte ris af en god kvalitet

Opskriften er skrevet af: broendbjerg, 21-02-2006 16:39

Andre opskrifter skrevet af broendbjerg
Findes i følgende kategorier:  Hovedretter Vintermad Retter med kalkun 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6324 der ser denne opskrift.