Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig   Print

Oksekødsfrikadeller med persille

Mængde/antal pers: 2 pers

Ingredienser:
  løg
  grøn peberfrugt
 2 spsk finthakket persille
 300 g hakket oksekød
 1 æg
 2 spsk solsikkekerner
 2 spsk vindruekerneolie
 1 knsp peber
 olie eller margarine til stegning
Fremgangsmåde:

Skyl og rens løg, peberfrugt og persille og hak løg og peberfrugt fint.
Bland alle ingredienserne sammen i en skål. Ælt det hele sammen og lad det hvile i 15 min.
Form farsen til 4 store frikadeller. Steg dem brune i margarine 4-5 min. på hver side.
Tilbehør: Kogte kartofler, tomatsovs og dampede grøntsager (fx gulerødder og ærter)

Opskriften er skrevet af: Anja, 21-08-2000 20:30

Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier:  Slankemad Hverdagsmad Retter med oksekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Jeg har denne opskrift fra et blad, har ikke fået afprøvet den endnu...

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 11426 der ser denne opskrift.