Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig   Print

Konfektkage med mysli

En lidt spændende kage

Mængde/antal pers: 8 - 10 pers

Ingredienser:
 3 æg
 270 g sukker
 60 g mel
 1 dl mysli
 1 tsk bagepulver
 2 tsk vaniljesukker
 1 dl kakao
 1 nip salt
 250 g fromage frais eller kvark
 saft af en appelsin
 smør til formen
Fremgangsmåde:

Æg og sukker piskes hvidt og luftig og tilsættes fromage frais og appelsinsaft. De tørre ingredienser blandes og vendes i æggene.
Dejen hældes i en smurt springform og bages ved
200. i ca. 30 min.
Lad den køle lidt af, inden den løsnes og køles helt af.


Opskriften er skrevet af: Jytte, 04-09-2006 18:51, redigeret: 05-10-2006 14:35

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Kager 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 4551 der ser denne opskrift.