Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierTop 20Historien bag      
Tilpasset søgning

Viking bøfgryde

En ret vi kan lide

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
  • 500 g skinkekød i tern
  • 25 g margarine
  • 1½ tsk karry
  • 1 hvidløg
  • 2½ tsk paprika
  • 2 dl tomatpure
  • 2½ dl fløde
  • 1 1/4 dl mælk
  • salt
  • peber
Fremgangsmåde:

Margarinen brunes og heri svitses karry. Herefter svitses kødet samt det pressede hvidløg. Efter at kødet er brunet, tilsættes en smule vand. Efter ca. 5 min. tilsættes paprika, pure, mælk, fløde samt vand efter behov.
Retten simrer 3/4 time.
Smages til med salt og peber og jævnes efter behag.

Server ris til. Kartofler kan også bruges hvis man foretrækker det.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 08-05-2007 10:05    Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Retter med svinekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 4277 der ser denne opskrift.