Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig   Print

Viking bøfgryde

En ret vi kan lide

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 500 g skinkekød i tern
 25 g margarine
 1 tsk karry
 1 hvidløg
 2 tsk paprika
 2 dl tomatpure
 2 dl fløde
 1 1/4 dl mælk
 salt
 peber
Fremgangsmåde:

Margarinen brunes og heri svitses karry. Herefter svitses kødet samt det pressede hvidløg. Efter at kødet er brunet, tilsættes en smule vand. Efter ca. 5 min. tilsættes paprika, pure, mælk, fløde samt vand efter behov.
Retten simrer 3/4 time.
Smages til med salt og peber og jævnes efter behag.

Server ris til. Kartofler kan også bruges hvis man foretrækker det.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 08-05-2007 10:05

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Retter med svinekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5539 der ser denne opskrift.