Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierTop 20Historien bag      
Tilpasset søgning

Mild hvidløgssuppe

Vær ikke bange for hvidløgene - de får en mild smag når de koges

Mængde/antal pers: 4 pers.

Ingredienser:
  • 1 mellemstort hakket løg
  • 2 spsk smør
  • 12 fed hvidløg skåret i kvarte
  • 2 spsk mel
  • 7,5 dl hønsebouillon
  • 2,5 dl piskefløde
  • salt og friskkværnet peber
  • friskreven muskatnød
  • 1 tsk oregano
  • 1 spsk citronsaft
  • 2 spsk reven emmenthaler ost
Fremgangsmåde:

Sautér løget i smør, til det er klart og gennemsigtigt, bland hvidløgene ved og rist dem med et øjeblik. Drys mel over, tøt og sautér til det hele er gyldenbrunt. Rør bouillonen i lidt efter lidt, bring den til kogepunktet og til tilsæt fløde. Lad suppen snurre under låg ved svag varme i ca. 20 min.
Blend og smag suppen til med krydderier, citronsaft samt ost og servér med lidt oregano samt groft peber - og gerne godt brød

Opskriften er skrevet af: tinkerbell, 10-08-2007 11:19    Andre opskrifter skrevet af tinkerbell
Findes i følgende kategorier:  Vegetar Supper 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 4398 der ser denne opskrift.