Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierTop 20Historien bag      
Tilpasset søgning

Pestino

Lækkert grønsagstilbehør

Mængde/antal pers: 4 pers.

Ingredienser:
  • 1 bdt bredbladet persille
  • 100 g valnøddekerner
  • 3 fed hvidløg
  • 1 spsk reven parmasan
  • 2 spsk olivenolie
  • evt. lidt vand eller bouillon
  • 4 mellemstore, revne gulerødder
  • 1 ds velafdryppede majs
  • lidt olivenolie til stegning
  • salt - friskkværnet peber
Fremgangsmåde:

Blend persilleblade, valnøddekerner, hvidløg og parmasanost. Hæld det hele i en skål og rør det med to spsk olivenolie samt evt. lidt bouillon til en passende konsistens.
Opvarm olivenolie i en pande og rist gulerødder og majskerner heri under omrøring i 6-8 minutter. Kom grønsagerne i en skål og bland dem med pestoen - og så er det hele blevet til pestino.

Opskriften er skrevet af: tinkerbell, 14-03-2008 17:40    Andre opskrifter skrevet af tinkerbell
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Vegetar Tilbehør 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 4397 der ser denne opskrift.