Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig   Print

Nem mousakka

Nem og hurtig mousakka til selv de kræsne

Mængde/antal pers: 4

Ingredienser:
 500 g hakket oksekød
 1 mellemstort løg
 1 lille ds tomatpuré (stor hvis man vil have
 kraftigere tomatsmag)
 1 ds hakket tomater naturel
 1/4 fløde (1/2 hvis man er til den lidt
 kraftigere flødesmag,
 for den lidt sundere udgave brug madlavningsfløde)
 Bruges der 1/4 fløde så ca 2-3 dl mælk,
 alt efter hvor tyk man vil have sovsen
 750 g kartofler (bagekartofler kan bruges)
 Ca 1 tsk oregano
 Lidt paprika, salt og peber
 Evt revet ost til topping og hvidløgsflute
Fremgangsmåde:

Skræl kaftofler og bring dem i kog til de er næsten færdig kogte
Skræl og hak løget i små tern, svits i margarine
Kom kødet i og brun det
Tomatpuré, hakkede tomater, fløde(evt. Mælk) oregano og paprika puttes i i nævnte rækkefølge, rør lidt mellem hver ingrediens
Skær kartoflerne i skiver og fordel ca halvdelen i bunden af et fad, halvdelen af sovsen hældes over - dette gentages
Ca 30-45 min ved 180 grader ( alt efter hvor rå kartoflerne er)
Når der er 10 min tilbage - put ost på og tilbage i ovnen

Skal retten gøres sundere riv da 3 mellemstore gulerødder, skær 1 rød peberfrugt i små tern og evt. Krydr med chilli eller hvidløg

Opskriften er skrevet af: Frk.MadGlad, 24-04-2011 22:42, redigeret: 24-04-2011 22:43

Andre opskrifter skrevet af Frk.MadGlad
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Retter med oksekød Natmad FEDT NOK! (god mad der feder) 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Andre kommentarer:
natpet: Har afprøvet denne opskrift
natpet kommentar: Super nem ret, som mine teenagere var vild med ;-)

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 4530 der ser denne opskrift.