Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig   Print

Norsk kyllingesuppe

Rigtig god en kold vinteraften, som natmad eller bare for hyggens skyld

Mængde/antal pers: 4

Ingredienser:
 1 hel kylling af mindst 1600 g
 Ca 250 g gulerødder
 2 store porrer, ellers 3
 1 stort løg
 3 store bagekartofler, ellers 5
 1 stor tomatpuré
 1 grønsags og/eller 1 Kyllinge boullionterning
 Vand så det hele dækkes
 Karry, salt, peber, paprika
 2 ps ris
 Evt. Flutes
Fremgangsmåde:

Skær kylling ud i passende stykker
Svits karry i margarine og brun kyllingen i det
Dæk kylling godt til med vand
(evt. Blandes med boullionterningerne) og put tomatpurén i.
Skær grøntsagerne ud i stykker så de skal koge ca lige lang tid
Kog kyllingen ved svag varme i ca 30 min, kom derefter grønsagerne i og kog yderligere 30-40 min
Kyllingen skilles når den er mør!
Husk kog ris ved siden af
Server i dyb skål med ris i bunden og suppen over med 1 stykke kylling i.



Opskriften er skrevet af: Frk.MadGlad, 24-04-2011 22:54

Andre opskrifter skrevet af Frk.MadGlad
Findes i følgende kategorier:  Vintermad Retter med kylling Supper Natmad 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 4800 der ser denne opskrift.