Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierTop 20Historien bag      
Tilpasset søgning

Super gode pølsehorn!

Lækre pølsehorn med ketchup og løg... Mums!

Mængde/antal pers: 16 stk

Ingredienser:
  • 25g gær
  • 2dl lunken mælk
  • 50g smør/olie
  • 1 tsk salt
  • 2 æg(1 af dem til pensling)
  • Ca. 450g mel
  • Ketchup
  • Sesamfrø
  • 8 pølser
  • Hakket løg
Fremgangsmåde:

Rør gæren ud i den lune mælk. Smelt smørret og lad det afkøle, inden det røres i blandingen. Tilsæt salt, æg og mel, og ælt dejen godt igennem på et meldrysset bord.
Stil den til hævning på et lunt sted i 30 minutter. Rul dejen ud og smør den let med kecthup, læg løg på og rul en halv pølse ind.
Lad dem efterhæve på pladen i 15 minutter. Pensl med pisket æg og drys med sesam. Bag dem i 20 minutter på 200 grader.


Opskriften er skrevet af: Cecilie24, 10-09-2013 13:15
Andre opskrifter skrevet af Cecilie24
Findes i følgende kategorier:  Bagning Børnefødselsdag 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 1980 der ser denne opskrift.