Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierTop 20Historien bag      
Tilpasset søgning

Hjemmelavet tomatsuppe!

Super lækker, meget bedre end dem man køber!

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
  • 25g smør
  • 1 løg i grove stykker (ca. 75g)
  • 2 små grofthakkede fed hvidløg.
  • 3 gulerødder i mindre stykker (ca. 175g)
  • 1 dåse hakkede tomater (ca. 400g)
  • 1 tsk tørret basilikum
  • 1 liter grøntsagsboullion
  • 1¼ tsk groft salt
  • Peber
  • 1 tsk sukker
  • 2 dl fløde
  • 200 g tørret pasta, fx minisuppehorn
Fremgangsmåde:

Lad smørret smelte i en stor tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner.
Svits løg og hvidløg i ca. 1 minut.
Tilsæt resten af ingredienserne og kog ved svag varme og under låg i ca. 20 minutter eller til gulerødderne er møre.
Blend suppen i mindre portiner (fyld kun blenderglasset halvt op).
Blend hver portion ved hurtigste hastighed i ca. 45 sek., eller til suppen er glat.
Hæld den tilbage i gryden og bring atter suppen i kog.
Tilsæt pastaen og lad suppen koge ved svag varme under låg i yderligere ca. 10 minutter. Rør af og til.

Opskriften er skrevet af: Cecilie24, 10-09-2013 13:25, redigeret: 31-01-2016 23:56
Andre opskrifter skrevet af Cecilie24
Findes i følgende kategorier:  Vintermad Supper 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 4054 der ser denne opskrift.