Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierTop 20Historien bag      
Tilpasset søgning

Stellas Kålret

jeg fik den opskrift af en veninde der har den fra vægtkonsulenterne. Jeg har ændret opskriften lidt, men der stadig ingen stivelse i, og det giver en helt anden mæthed.

Mængde/antal pers: 4 personer

Ingredienser:
  • Smør til stegning
  • 2 store løg
  • 500 g hakket oksekød
  • 1/2 hvidkålshoved
  • 4-5 gulerødder
  • 1 dåse flåede tomater
  • Salt, peper
  • Sambal oelek
  • Hvidløgspaste

Fremgangsmåde:

Pil og hak løgene
Snit hvidkålen
Skræl gulerødderne og skær dem i skriver
Steg løg og køg
Tilsæt kål, gulerødder og dåsetomater
Smag til med salt, peper, sambal oelek og hvidløgspasta

Koges i 45 minutter eller til kålen er mør

Tip : retten smager endnu bedre dagen efter.

Opskriften er skrevet af: Astrid N, 08-01-2015 20:00, redigeret: 31-01-2016 23:47
Andre opskrifter skrevet af Astrid N
Findes i følgende kategorier:  Slankemad Retter med oksekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 4679 der ser denne opskrift.