Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig   Print

Lun chokoladefondant med blødende hjerte

Mængde/antal pers: 4 stk

Ingredienser:


  100 g. god mørk chokolade 64%
  100 g. smør
  50 g. sukker
  40 g. mel
  100 g. æggeblomme
  50 g. æggehvide
  +lidt neutral olie til at smøre formene med


Fremgangsmåde:

Chokoladen finthakkes og smeltes med smør og sukker i en skål over vandbad. Det skal kun netop smelte og ikke blive for varmt. Melet sigtes ned i chokolade blandingen, rør godt. Tilsæt blommer & hvider & rør godt.

4 stk. muffins forme ca. 6 cm i diameter og ca. 4 cm høje smøres grundigt med neutral olie. Klip strimler af bagepapir. Klip også små cirkler af bagepapir, der passer til bundens størrelse og læg dem i formene.

Dejen fyldes i de smurte og bagepapirsforede forme. De fyldte forme opbevares tildækket i køleskab indtil de skal bages - bag dem endelig først, lige inden de skal serveres - absolut nybagte og stadig lune.

Bages ved 200 grader i 9 - 11 minutter. Bemærk af fondanternes midte skal være ubagt!!. Afkøles let inden de befries for form og bagepapir.

Kilde: www.dr.dk

Opskriften er skrevet af: Anja, 18-08-2015 19:47

Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier:  Desserter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5158 der ser denne opskrift.