Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierTop 20Historien bag      
Tilpasset søgning

Squash Pickles med svampe

Fantastisk pickles - Let at lave - God som tilbehør til næsten alle retter - også anvendelig til hj.lav. remoulade

Mængde/antal pers: Fylder ca. 2½ liter

Ingredienser:
  • ½ kg renset squash (ca. 3 stk.)
  • 400 g champignon – renset vægt
  • 2 røde peberfrugter
  • 1 gul peberfrugt
  • 1 orange peberfrugt
  • 3 store løg

  • Saltlage:
  • 3 l vand
  • 75 g groft salt

  • Eddikelage:
  • 1 l eddike
  • 850 g sukker
  • 4 spsk. sellerisalt
  • 2 tsk. hel koriander
  • 2 tsk. gurkemeje
  • 3 spsk. hele sennepskorn
  • 2 tsk. konserverings væske = Atamon



Fremgangsmåde:

Flæk squashen på langs (er den for stor, bør den skrælles), skrab kernerne ud.
Skær herefter squashene i store terninger.
Rens og skyl champignonerne og skær dem i kvarter
Rens peberfrugter og løg, skær begge dele i strimler
Bland saltlagen og hæld den over de blandede grøntsager. - Lad det stå koldt til næste dag.
Kog eddikelagen sammen af de nævnte ingredienser og lad den koge i 5 min.
Hæld grøntsagerne til afdrypning. Læg dem i den varme eddikelage og lad dem trække i 2 timer
Kog grøntsagerne op og lad dem koge i 2 min.
Tag gryden fra varmen og tilsæt konserverings væske
Hæld pickles 'en på glas og luk med det samme

NB ! Er spiseklar efter ca. 1 måned


Opskriften er skrevet af: hamsjælv, 30-08-2016 13:22
Andre opskrifter skrevet af hamsjælv
Findes i følgende kategorier:  Tilbehør 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 1069 der ser denne opskrift.