Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig   Print

Squash Pickles med svampe

Fantastisk pickles - Let at lave - God som tilbehør til næsten alle retter - også anvendelig til hj.lav. remoulade

Mængde/antal pers: Fylder ca. 2 liter

Ingredienser:
  kg renset squash (ca. 3 stk.)
 400 g champignon renset vægt
 2 røde peberfrugter
 1 gul peberfrugt
 1 orange peberfrugt
 3 store løg


 Saltlage:
 3 l vand
 75 g groft salt


 Eddikelage:
 1 l eddike
 850 g sukker
 4 spsk. sellerisalt
 2 tsk. hel koriander
 2 tsk. gurkemeje
 3 spsk. hele sennepskorn
 2 tsk. konserverings væske = Atamon




Fremgangsmåde:

Flæk squashen på langs (er den for stor, bør den skrælles), skrab kernerne ud.
Skær herefter squashene i store terninger.
Rens og skyl champignonerne og skær dem i kvarter
Rens peberfrugter og løg, skær begge dele i strimler
Bland saltlagen og hæld den over de blandede grøntsager. - Lad det stå koldt til næste dag.
Kog eddikelagen sammen af de nævnte ingredienser og lad den koge i 5 min.
Hæld grøntsagerne til afdrypning. Læg dem i den varme eddikelage og lad dem trække i 2 timer
Kog grøntsagerne op og lad dem koge i 2 min.
Tag gryden fra varmen og tilsæt konserverings væske
Hæld pickles 'en på glas og luk med det samme

NB ! Er spiseklar efter ca. 1 måned


Opskriften er skrevet af: hamsjælv, 30-08-2016 13:22

Andre opskrifter skrevet af hamsjælv
Findes i følgende kategorier:  Tilbehør 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 1846 der ser denne opskrift.