Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig   Print

Gullashsuppe

Dejlig og utrolig enkel suppe til de kolde vinteraftener.

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 ½ kg. skært oksekød
 20 gr. magarine/olie
 3 store løg i strimler
 1 spk. paprika
 1 spk. tomatpuré
 1 grøn peber
 1½ l suppe
 ½ - ¾ kg. kartofler i tern
 evt. gullerøder.
Fremgangsmåde:

- Skær kød i små tern
- Svits kød og løg
- Svits evt. gulerøder.
- Tilsæt paprika
- Puré, peber i strimler og salt tilsættes
- Suppe tilsættes
- Skal simre i 1-2 timer indtil kødet er mørt.
- Skum suppen et par gange under kogningen.
- Tilsæt kartofler ½ timer før servering.

- Smag til med salt og peber.

Ønskes suppen stærkere kan der tilsættes Sambal Olek eller knust chilli

Tilbehør: Flutes

Opskriften er skrevet af: Loegsted, 27-09-2002 13:22, redigeret: 09-10-2002 12:27

Andre opskrifter skrevet af Loegsted
Findes i følgende kategorier:  Vintermad Retter med oksekød Supper 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 12342 der ser denne opskrift.