Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig   Print

Hamburgergryde

Mængde/antal pers: 6 pers.

Ingredienser:
 1 kg røget hamburgerryg
 2 ds hakkede tomater
 1 fed hvidløg
 1 stort løg
 2 ds cocktailpølser el 6 alm. pølser i store skiver
  l vand
  l ostesovs
  l fløde (13%)
 Margarine til svitsning
 2 tsk paprika
 salt
 peber
Fremgangsmåde:

Magarinen svitses med paprika og hvidløg. Kødet skæres i tern og løget hakkes og svitses i magarinen. Pølserne kommes i når kød og løg er let brunet, tomaterne kommes i sammen med vandet. Det hele koges til kødet er mørt, ca time. Fløde og ostesovs kommes i og retten koger i 5 min.

Serveres med kartofler, kartoffelmos eller ris.

Opskriften er skrevet af: caj, 21-11-2002 17:54, redigeret: 15-12-2002 11:29

Andre opskrifter skrevet af caj
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Vintermad Retter med svinekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 4560 der ser denne opskrift.