Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierTop 20Historien bag      
Tilpasset søgning

Asparges suppe

lækkert på en kold dag

Mængde/antal pers: 4 personer

Ingredienser:
  • 1 dåse aspargessnitter (ca. 450 g)
  • 30 g smør
  • 3 spsk hvedemel
  • 3/4 liter hønsebouillon
  • 2 dl piskefløde
  • 1/2 tsk groft salt
  • friskkværnet hvid peber

Fremgangsmåde:

Hæld aspargessnitterne til afdrypning i en sigte - gem aspargesvandet. Smelt smørret, kom melet i og bag det sammen med aspargesvandet. Tilsæt derefter bouillon og lad suppen koge igennem ca. 5 min. Hæld piskefløde i og varm suppen op til kogepunktet. Smag til med salt og peber. Kom aspargessnitter til sidst.

Opskriften er skrevet af: louise.ber, 01-12-2002 19:22    Andre opskrifter skrevet af louise.ber
Findes i følgende kategorier:  Vegetar Vintermad Supper 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Andre kommentarer:
scta: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
scta kommentar: Suppen kan ikke være vegetarisk hvis der skal hønse boullion i:-)

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 8526 der ser denne opskrift.