Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig   Print

Mexikansk gratin med nachochips

Nem ret der er hurtig at tilberede

Mængde/antal pers: 4 personer

Ingredienser:
 20 nachochips
 1 squash i tynde skiver
 1 spk salt
 250 g hakket oksekød
 1 spsk olie
 1 løg i ringe
 1 fed hvidløg
 1 nip cayennepeber
 2-3 dråber tabasco
 2 spsk tomatpure
 1 ds hakkede tomater
 1/2 l mornaysauce
Fremgangsmåde:

Bland squashskiverne med salt og lad dem trække med farsen tilberedes. Steg løg, hvidløg og kød. Tilsæt tomater, tomatpure, cayenne og tabasco. Lad saucen koge et par minutter. Pres vandet af squahskiverne og skyl dem hurtigt fri for salt. Hæld et tyndt lag fars i et ildfast fad. Herpå lægges nachos og squash. Afslut med et lag fars. Fordel mornaysaucen over. Gratineres i ovnen ca. 30 minutter ved 200 grader

Opskriften er skrevet af: karina, 28-12-2002 22:02, redigeret: 06-01-2003 16:53

Andre opskrifter skrevet af karina
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Vintermad Retter med oksekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 4512 der ser denne opskrift.