Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierTop 20Historien bag      
Tilpasset søgning

Forbagt tærtebund

Denne tærtebund bruges til alle tærter med navnet "En tærte - mange slags fyld".
Tærtebunden kan erstattes af en tærtebund lavet på tærtebundsblanding (fx den grove fra Maizena).


Mængde/antal pers: 1 stk

Ingredienser:
  • 150 g hvedemel
  • 50 g grahamsmel
  • 100 g smør
  • 1 æg
  • ½ tsk salt
  • 2-3 spsk vand
Fremgangsmåde:

Findel mel og smør til en grynet masse. Pisk ægget let sammen med salt og 2 spsk vand, kom det i og ælt dejen sammen, kom evt. lidt mere vand i. Rul den ud på melet bord og læg den i en tærteform på 23 cm i diameter.
Lad den hvile i 20 min. før den prikkes og forbages ved 200 grader i ca. 25 min.
Læg en strimmel af alu-folie om kanten, så bliver den ikke for mørk ved næste bagning.

Tips: Tærtedejen kan også lægges udvendigt på den omvendte form. Det giver en større og meget sprød tærtebund. Fyldes efter ønske og bages som beskrevet.

Opskriften er skrevet af: Anja, 21-08-2000 20:30    Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier:  Tærter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Jeg har denne opskrift fra et blad, har ikke fået afprøvet den endnu...

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 11939 der ser denne opskrift.