Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig   Print

Kirsebærkage

Mængde/antal pers: 6 pers

Ingredienser:
 450 g dessert kirsebær på glas eller anden henkogt frugt
 150 g fint revet toastbrød uden skorpe
 1 dl æblejuice
 4 æg
 100 g smør
 140 g sukker
  tsk kanel
 50 g. malede hasselnødder
Fremgangsmåde:

Bland æblejuicen i det fint revene toastbrød
Del æggene og pisk æggeblommerne med sukker, smør og hasselnødder til en jævn masse.
Bland toastmassen i dejen
Pisk æggehviderne stive og vend 1/4 af æggehviderne i dejen, og rør godt igennem. Tilsæt resten af æggehviderne og bland det hele forsigtigt.
Fordel kirsebærrene af en form og hæld dejen over i et jævnt lag.
Bages ved 200 grader på midterste rille i ca 45 min.
Kan serveres både varm og kold med fx. creme fraiche, vanillieis eller flødeskum.

Kagen kan opbevares på køl i ca 3 dage.
Kan varmes i microovnen i ca 3 min ved 600 watt

Opskriften er skrevet af: Audipigen, 15-02-2003 20:26

Andre opskrifter skrevet af Audipigen
Findes i følgende kategorier:  Kager 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 4460 der ser denne opskrift.