Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Engelske scones

Luksus-alternativ til alm. boller (skal ikke hæve)

Mængde/antal pers: 8-10 stk

Ingredienser:
 4 dl hvedemel (280 g)
 3 spsk. sukker
 2 tsk. bagepulver
 1 knivspids salt
 2,5 dl. piskefløde


 evt:
 50 g hakket, mørk chokolade


 Pensling:
 1 æg eller 1 dl mælk
Fremgangsmåde:

Bland mel, sukker, bagepulver og salt i en skål.
Hvis du vælger at komme chokolade i, skal den blandes i nu.
Rør fløden i.
Ælt dejen igennem og rul den ud med en kagerulle - dejen skal være 2-3 cm. høj.
Stik sconesene ud med et glas der er ca. 6 cm. i diameter.

Sæt sconesene på en plade med bagepapir, pensl den med sammenpisket æg (eller mælk) og bag dem i ca. 15 min. ved 225 grader. (meget afhængigt af din ovn, hold øje med dem)

Spises mens de stadig er varme.
(Er også gode flere dage efter, hvis de lægges i tætsluttende plastikpose efter afkøling)

Opskriften er skrevet af: Stinne, 14-06-2001 20:20, redigeret: 04-02-2003 15:24

Andre opskrifter skrevet af Stinne
Findes i følgende kategorier:  Boller 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: De er super lækre!

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 16418 der ser denne opskrift.