Jeg har denne opskrift fra min veninde Bolette, det er de lækreste amerikanske pandekagerjeg har smagt! - Og så er de tilmed fedtfattige!
Mængde/antal pers: 8 store pandekager
Ingredienser: 375 g mel 3 tsk sukker 1½ tsk salt 6 tsk bagepulver (eller 3 tsk natron) 3 små æg 5 dl letmælk eller sødmælk (flødeskum hvis det skal være rigtig luksus) 2 spsk smeltet margarine eller smør
Fremgangsmåde:
De tørre ingredienser røres sammen og æg tilsættes. Derefter tilsættes halvdelen af mælken og der røres, derefter kommes resten af mælken til dejen har den rette konsistens. Smørret smeltes på panden og piskes med i. Pandekagerne steges på en pande ca 20 cm i diameter. Til hver pandekage hældes et ½ cm tykt lag ud og bredes ud over hele panden. Steges gyldne på begge sider ved middel varme (4-5 hvis 6 er højest).
Serveres med ahornsirup, syltetøj, og evt. smør. Du kan også skære jordbær og bananer i skiver og servere sammen med - det er super lækkert!
Tip: Pandekagerne gør sig også godt som dessert med vaniljeis og frugtkompot (frosne bær med sukker varmet i en gryde).
Opskriften er skrevet af: Anja, 10-05-2003 21:21, redigeret: 13-05-2003 14:03
Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier: BrunchPandekagerKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Lækre, tykke amerikanske pandekager. Uhm!
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 23070 der ser denne opskrift.