Ingredienser: 8 makroner 4 spsk brandy eller Amaretto-likør 225 g hindbær 3 dl cremesauce 3 dl letmælksyoghurt 1 tsk mandelessens 15 g ristede mandelflager 1 tsk kakao Fremgangsmåde:
Knus makronerne og fordel dem i bunden af en skål. Dryp med brandy eller Amaretto-likør. Læg et lag hindbær ovenpå makronerne. Hæld cremesauce over til det lige dækker hindbærrene. Bland yoghurt og mandelessens og hæld det over cremesaucen.
Stil skålen til afkøling i køleskabet i ca. 30 minutter.
Før servering drysses med kakao og madelflager.
Tip: Frosne bær kan fint bruges. De kommes så frosne i desserten, og tør op deri.
Opskriften er skrevet af: karina, 27-05-2003 19:09, redigeret: 02-07-2003 14:44
Andre opskrifter skrevet af karina
Findes i følgende kategorier: DesserterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 7655 der ser denne opskrift.