Ingredienser: 50 g. gær ½ ltr. lunkent vand ca. 700 g. hvedemel (eller alm. pizzamel) 2 tsk. havsalt
Fremgangsmåde:
Opløs gæren i vandet, tilsæt et lille skvæt sukker (MEGET LIDT) Tilføj salt og mel (blandes) lidt efter lidt.
Æltes godt inden det stilles til hævning ½ time, et lunt sted.
Formes herefter til 4 pizzaer (eller 2 bradpande fulde) Fyld puttes på - alt kan bruges. Bages ved ca. 225 grader i 15-20 min. (kig til dem)
Opskriften er skrevet af: stinne, 17-06-2001 17:42
Andre opskrifter skrevet af stinne
Findes i følgende kategorier: FestmadHverdagsmadPizzaKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6415 der ser denne opskrift.