Ingredienser: 25 g gær 1 1/2 dl vand 1 1/2 dl græsk yoghurt 1 tsk salt 1 tsk brun farin 2 spsk olie 1 tsk anis ca. 300 g hvedemel Fremgangsmåde:
Udrør gær i lunt vand. Tilsæt yoghurt, salt, farin, olie og anis. Kom melet i lidt ad gangen og ælt dejen smidig. Lad dejen hæve 45 minutter og del den derefter i 6 portioner. Rul hver portion til et tyndt brød der efterhæver på bageplade i 10 minutter. Pensl med æg og grys med sesam eller nigellafrø. Bages øverst i ovnen ved 225-250 grader i 8-10 minutter
Opskriften er skrevet af: karina, 11-06-2003 12:54, redigeret: 04-07-2003 11:21
Andre opskrifter skrevet af karina
Findes i følgende kategorier: BrødTilbehørKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 8837 der ser denne opskrift.