Ingredienser: 300 g brun farin 2 dl vindruekerneolie 4 æg 275 g mel 1 tsk vanillesukker 2 tsk bagepulver 2 tsk kanel 1 tsk natron 250 g revne gulerødder 40 g hakkede nøddekerner Fremgangsmåde:
Pisk olie og brun farin cremet. Pisk æggene i, et ad gangen. Blan mel med bagepulver, vanillesukker, kanel og natron. Vend det i æggeblandingen. Tilsæt gulerødder og nødder. Kom dejen i muffinsforme eller papirsforme. Bages 15-18 minutter ved 175-180 grader Kan evt. pyntes med sigtet flormelis og revet gulerod før servering.
Opskriften er skrevet af: karina, 11-06-2003 13:01, redigeret: 07-01-2009 18:19
Andre opskrifter skrevet af karina
Findes i følgende kategorier: MuffinsKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Super lækre muffins. Jeg brugte olivenolie og valnødder som variant og bagte dem i store muffinsforme drysset med lidt rasp. Det blev rigtig godt - de skulle dog lige bages lidt længere end der stod i opskriften - ca. 25 minutter. Smager super lækkert med følgende glasur (ingredienserne røres sammen til det ikke klumper længere): 100 g flødeost naturel 70 g blødt smør 140 g flormelis 1 tsk vanille sukker
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 23885 der ser denne opskrift.