Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Snobrød (..bagt over åben ild)

Sct. Hans, bålbrænding og snobrød...umm...ungerne elsker det (og det gør vi andre jo også, ikke)

Mængde/antal pers: 4-8 pers

Ingredienser:
 500 g hvedemel
 100 g smeltet smør el. margaring - evt. flydende margarine
 50 g gær el. tørgær
 1 tsk salt
 1 spsk sukker
 1 æg
 2 dl lunken mælk
Fremgangsmåde:

- Bland tørstofferne (mel, salt etc.)
- Opløs gæren i den lunkne væske (fedtstof + mælk)
- tilsæt tørstofferne i væsken
- tilsæt ægget
- ælt, rør godt
- skal efterhæve i ca. 30 min.

- snoes på lange træpinde, bages over gløderne på bålet (hvis man kan vente SÅ længe) til brødet er gyldent og gennembagt (og måske en anelse sort på den ene side). Dejen er lind og lækker, og snobrødet virker hurtigt gennembagt.

God fornøjelse og god sommer!

Opskriften er skrevet af: Bakkely, 19-06-2003 13:18, redigeret: 23-06-2018 17:32

Andre opskrifter skrevet af Bakkely
Findes i følgende kategorier:  Brød Sommermad 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Rigtig fin opskrift på snobrød

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 12359 der ser denne opskrift.