Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Krydret kalkungryde med chorizo

Mængde/antal pers: 4 personer

Ingredienser:
 500 g kalkunbryst
 150 g chorizopølse
 1 rød peberfrugt
 250 g champignon
 1 lille squash
 4 fed hvidløg
 2 spsk olivenolie
 2 laurbærblade
 1 tsk paprika
 salt og peber
 4 dl bouillon
 1 dl rødvin (eller hvidvin)
Fremgangsmåde:

Skær kødet i tern og chorizopølsen i tern. Rens champignon og skær dem i kvarte, skær peberfrugt og squash i tern. Pil hvidløgsfeddene og del dem i kvarte. Varm olien og svits champignon gyldne heri. Bland kødet i og lad det svitse. Tilsæt chorizopølse, peberfrugt, hvidløg og squash og lad det svitse med. Tilsæt laurbærblade og krydr med paprika, salt og peber. Hæld bouillon og vin ved. Lad retten simre under låg 30-40 minutter. Jævn evt. saucen


Opskriften er skrevet af: karina, 26-06-2003 12:32, redigeret: 05-06-2009 16:20

Andre opskrifter skrevet af karina
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Retter med kalkun 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 4853 der ser denne opskrift.