Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Koldskål

Frisk sommerspise

Mængde/antal pers: 4 pers.

Ingredienser:
 4 store friske æg (eller 250 mL pasteuriserede helæg, i disse salmonella tider)
 4 spsk sukker
 4 tsk revet citronskal
 1 L kærnemælk
 lidt vanillesukker


 Kammerjunker
 Friske jordbær


Fremgangsmåde:

Æg og sukker piskes sammen til en luftig æggesnaps.
Skyl en citron grundigt, og riv skal af på et fint rivejern. Tilsæt citronskal mens der røres.
Fortsæt med at røre, og tilsæt kærnemælken.
Smag til med vanillesukker (og eventuelt lidt citronsaft hvis du ønsker en friskere smag)
Lad stå på køl indtil servering.
Umiddelbart inden servering pyntes med kammerjunker og jordbær.


Opskriften er skrevet af: AAO, 02-07-2001 21:00

Andre opskrifter skrevet af AAO
Findes i følgende kategorier:  Desserter Sommermad 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: En hjemmelavet koldskål - lige som den skal være!

Andre kommentarer:
olvalde: Har afprøvet denne opskrift
olvalde kommentar: Hej den er meget lækker

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 10459 der ser denne opskrift.