Ingredienser: 4 store friske æg (eller 250 mL pasteuriserede helæg, i disse salmonella tider) 4 spsk sukker 4 tsk revet citronskal 1 L kærnemælk lidt vanillesukker
Kammerjunker Friske jordbær
Fremgangsmåde:
Æg og sukker piskes sammen til en luftig æggesnaps. Skyl en citron grundigt, og riv skal af på et fint rivejern. Tilsæt citronskal mens der røres. Fortsæt med at røre, og tilsæt kærnemælken. Smag til med vanillesukker (og eventuelt lidt citronsaft hvis du ønsker en friskere smag) Lad stå på køl indtil servering. Umiddelbart inden servering pyntes med kammerjunker og jordbær.
Opskriften er skrevet af: AAO, 02-07-2001 21:00
Andre opskrifter skrevet af AAO
Findes i følgende kategorier: DesserterSommermadKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: En hjemmelavet koldskål - lige som den skal være!
Andre kommentarer: olvalde: Har afprøvet denne opskrift olvalde kommentar:Hej den er meget lækker
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 10459 der ser denne opskrift.