Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Morgen boller

Friske boller om morgen

Ingredienser:
 25 g gær
 2½ dl mælk
 25 g smør
 1 tsk sukker
 1 tsk salt
 425 g mel


Fremgangsmåde:

Aftenen før:
Rør gæren ud i mælken. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt af hvedemelet tilbage). Slå dejen sammen. Tag den ud på meldrysset bord, og ælt den igennem med så meget mel, at den stadig er blød og smidig. Del dejen i 12-15 stykker, der trilles til boller og anbringes på bagepapir eller en smurt bageplade. Dæk bollerne med et fugtigt klæde, og stil dem i køleskabet natten over.

Morgen:
Pensel bollerne med æg og sæt dem i en kold ovn. Indstil ovnen på 200 grader og bag bollerne i 25 min.

Så er der friskbagte boller.

Opskriften er skrevet af: aan, 06-07-2003 13:32, redigeret: 27-07-2007 23:24

Andre opskrifter skrevet af aan
Findes i følgende kategorier:  Brunch Boller 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: De smagte dejligt - lidt bastante - men sådan er det jo med langtidshævet bagværk. Jeg penslede dem med kaffe - det synes jeg gav et godt resultat. Er bedst når de lige er bagt.

Andre kommentarer:
BabyBear: Har afprøvet denne opskrift
BabyBear kommentar: jeg prøvede opskriften og den er virkelig god. så nice prøv og få dig en ny ovn eller lær at bag ordentligt for hvis man kan finde ud af det så er de virkelig gode. sprøde uden på og bløde inden i!
nice: Har afprøvet denne opskrift
nice kommentar: Advarsel til alle, Vildt dårligt opskrift, må jeg nok sige.
har lige afprøvet opskriften igår, jeg sættede boller i oven idag som der står på opskriften, der sker ikke en dyt, alle bollerne er stadig hvide, og slet ikke hævet op.. jeg vil aldrig noglesind bruge den opskrift igen, det er sindsyg spild af tid..mvh Nice


Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 16925 der ser denne opskrift.