Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Oliven-tapanade

Hyggelig forret

Mængde/antal pers: 6 personer

Ingredienser:
 3 kopper sorte oliven (må gerne være de små billige!)
 1/2 kop grønne oliven
 salt
 4-6 fed presset hvidløg
 1 tsk. Tørret oregano
 olivenolie
Fremgangsmåde:

Det hele hakkes med en kniv eller blendes godt, konsistensen justeres med olien til sidst.

Serveres med godt brød.

Tip:
Skal helst laves 1-2 dage før det skal spises.

Det er vigtigt, at der ligger et tyndt lag olie over massen når denne stilles i køleskab hvis ikke, har den en tendens til at mugne ret hurtigt. Det gælder også, hvis der skulle blive noget tilbage. Det kan holde sig i lang tid, blot man husker det med olien.

Opskriften er skrevet af: Julle, 07-07-2003 14:18, redigeret: 11-07-2003 11:28

Andre opskrifter skrevet af Julle
Findes i følgende kategorier:  Vegetar Forretter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 17511 der ser denne opskrift.