Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Laksetatar

Hyggelig forret

Mængde/antal pers: 4 personer

Ingredienser:
 200g fersk røget laks
 3-4 spsk. creme fraiche, 18%
 Frisk eller tørret basilikum efter smag
 Friskkværnet peber
 evt. salt, afhænger af hvor salt laksen er (pas på!)
 ½ -1 snapseglas vodka
Fremgangsmåde:

Laksen skæres i skiver og derefter i små tern og blandes med de øvrige ingredienser. Står og trækker i køleskab, gerne 4-5 timer.

Kan serveres som portionsanretninger, på salatblade, gerne frissésalat, der lige er trukket igennem en frisk olie/eddike dressing og pyntet med citron, agurkeskiver og evt. kaviar, eller serveres i skål som folk selv tager af. Hertil ristet brød eller toast.

Opskriften er skrevet af: Julle, 07-07-2003 14:21, redigeret: 11-07-2003 11:34

Andre opskrifter skrevet af Julle
Findes i følgende kategorier:  Forretter Retter med laks 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 10991 der ser denne opskrift.