|
|
|
Laksetatar
Hyggelig forret
Mængde/antal pers: 4 personer
|
|
Ingredienser:
200g fersk røget laks
3-4 spsk. creme fraiche, 18%
Frisk eller tørret basilikum efter smag
Friskkværnet peber
evt. salt, afhænger af hvor salt laksen er (pas på!)
½ -1 snapseglas vodka
Fremgangsmåde:
Laksen skæres i skiver og derefter i små tern og blandes med de øvrige ingredienser. Står og trækker i køleskab, gerne 4-5 timer.
Kan serveres som portionsanretninger, på salatblade, gerne frissésalat, der lige er trukket igennem en frisk olie/eddike dressing og pyntet med citron, agurkeskiver og evt. kaviar, eller serveres i skål som folk selv tager af. Hertil ristet brød eller toast.
|
|
Opskriften er skrevet af: Julle, 07-07-2003 14:21, redigeret: 11-07-2003 11:34
Andre opskrifter skrevet af Julle
Findes i følgende kategorier: Forretter Retter med laks
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 10991 der ser denne opskrift.
|
|
|
|
|
|
|
|