Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Chokolademarengs

Lækker marengs, kan både bruges til kyskager eller større
(is)lagkager


Ingredienser:
 4 æggehvider
 2 dl flormelis
 2 spsk. kakao
Fremgangsmåde:

Æggehvider piskes meget luftige.
Halvdelen af flormelisen sigtes i og piskes sejt.
Resten af flormelis og kakao sigtes i og vendes forsigteig rundt.

Kyskager:
Kommes i sprøjtepose og sprøjtes i små toppe ud på en bageplade.

(Is)lagkagebund:
Smøres ud i en cirkel på et stykke bagepapir.

Bages i 1 time ved 170 grader.

Opskriften er skrevet af: akpn, 18-07-2003 12:34, redigeret: 24-07-2003 16:19

Andre opskrifter skrevet af akpn
Findes i følgende kategorier:  Kager Søde sager Til kaffen/theen 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Andre kommentarer:
elin uldahl: Har afprøvet denne opskrift
elin uldahl kommentar: mine faldt sammen har pisket og pisket ----meget--....hvad gjorde jeg mon galt.-jo for varm ovn-kun 70 g-

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 8414 der ser denne opskrift.