Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Kartoffelsalat med kapers og rødløg

Kartoffelsalat med karakter.

Mængde/antal pers: 8 pers

Ingredienser:
 1 kg kartofler (kogte)
 1 stort rødløg (finthakket)
 50 g kapers
 1 bdt purløg (hakket)
 1 bdt dild (hakket)


 3/4 dL olivenolie
 2-3 spsk dijon-sennep
 1-2 spsk hvidvinseddike
 salt
 peber
Fremgangsmåde:

Kartofler, rødløg, kapers, purløg og dild blandes i en skål.
olivenolie, sennep og hvidvinseddike blandes til en marinade og smages til med salt og peber.
Marinaden vendes i salaten.

Denne salat smager også fortræffeligt dagen efter.

Opskriften er skrevet af: aao, 05-07-2001 16:04, redigeret: 09-09-2002 16:08

Andre opskrifter skrevet af aao
Findes i følgende kategorier:  Vegetar Sommermad Salat 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Uhm, uhm, den er så god - og ikke fed som andre kartoffelsalater!

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 41433 der ser denne opskrift.