Ingredienser: Dej: 25 g gær 1½ dl lunkent vand ½ spsk olie ½ tsk salt ca 250 g hvedemel
Fyld: 200 g cheasy friskost m. løg & krydderier 150 g skinkestrimler 1 spsk pizza/pasta krydderi 1 sammenpisket æg til pensling Fremgangsmåde:
Rør gæren ud i det lunkne vand. Tilsæt de øvrige ingredienser. Slå dejen godt sammen. Tildæk skålen og lad dejen hæve lunt i ½ time. Ælt herefter dejen igennem, og rul den ud til en plade på ca. 30x50 cm. Smør osten ud på hele pladen og fordel herpå skinkestrimler og krydderi. Luk dejen om fyldet fra den lange side ved at folde 1/3 af dejen ind over fyldet - og derefter den anden 1/3. Fold enderne godt sammen.
Læg brødet med lukningerne nedad på pladen. Lad brødet efterhæve tildækket ½ time. Pensl med ægget og rids brødet.
Bag skinkebrødet midt i ovnen ved 200 grader i ca. ½ time.
Opskriften er skrevet af: MrsHappy, 01-08-2003 21:51, redigeret: 12-08-2003 21:23
Andre opskrifter skrevet af MrsHappy
Findes i følgende kategorier: BrødFrokostKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6238 der ser denne opskrift.