Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Raffineret pasta-salat

Anderledes frisk pasta salat

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 400 g kogt pasta (penne)
 1 pk spæde spinat blade, eller feldsalat
 1 håndfuld rucolasalat
 150 g bacon i tern
 1 dusk frisk basilikum
 1 rødløg
 1 lille pose pinjekerner
 1 lime
 6 spsk oliven olie
 10 cherrytomater
 1 gul peberfrugt
 100 g champignoner
Fremgangsmåde:

Pastaen skal være kogt og afkølet, spinat og salat vaskes og dyppes tørt.
Rødløget finthakkes. og baconen steges sprødt.
Tomaterne, champignoner og peberfrugt skylles og klargøres.
Fjern alle frø og hvide hinder fra peberfrugten.
Skær bunden af stokken af champignonerne og del cherrytomaterne i halve.
Peberfrugten skæres i strimler, og champignonerne i skiver.
Baconstykkerne vendes i pastaen, og pinjekernerne ristes på en tør pande, til de er lidt brune.
Salat, pasta med bacon, løg, og grønsager blandes sammen, saften fra limen pesses ned i en skål og blandes med olivenolie, smag efter, lav den ikke for sur.
hæld dressing, fiske basilikumsblade og pinjekerner i, bland det hele godt.
Lad salaten trække i køleskabet og server.

Opskriften er skrevet af: kitty kat, 08-08-2003 20:41, redigeret: 27-07-2011 21:05

Andre opskrifter skrevet af kitty kat
Findes i følgende kategorier:  Retter med bacon Pastaretter Salat 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 12112 der ser denne opskrift.