Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Græske deller på spyd

Smager dejligt, og børnevenlige er de også


Mængde/antal pers: 4 stk (2 pers)

Ingredienser:
 250 g hakket kalv og flæsk
 2 fed hvidløg
 1 rødløg
 1 tsk paprika,
 1 tsk oregano
 1 tsk basilikum
 4 spyd (træ/metal)
 salt, peber
 Evt. 6 sorte oliven, og 3 spsk feta
Fremgangsmåde:

Tænd op for grillen, læg spydene ½ time i vand, hvis de er af træ.
Løget fint rives, hvidløgsfedene pilles og presses, eller mases og skæres i stykker.
Hvis du bruger feta og oliven, skæres de i kvarte.
Bland fars, krydderier, løg, (evt. feta og oliven), salt og peber. Form farsen til kødboller, og stik dem på spydene.
Gril dem ca. 6 minuter i alt, bliv ved med at rotere dem rundt, så de ikke bliver for brændte.
Sørg for at grillen er mere glødende end flammende.
Tip: Kan også laves i ovn, steges ved 225 grader varmluft i ca 15 min.


Opskriften er skrevet af: kitty kat, 09-08-2003 21:07, redigeret: 19-02-2018 21:32

Andre opskrifter skrevet af kitty kat
Findes i følgende kategorier:  Retter med svinekød Grill Retter med kalvekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Virkelig lækre deller med god smag! De gik rent ind hos børnene og de spiste tre spyd hver, heldigt at jeg havde lavet en stor portion!

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 10605 der ser denne opskrift.