Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Oksekødsfyldte squash

Med denne opskrift får du fyldte squash, der stadig har "bid", i stedet for nogle fyldte squash, der er alt for bløde og smattede.

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 2 store squash, a' 600-800 g.
 4 tsk groft salt/havsalt.


 500-600 g oksekød
 1 spsk olivenolie
 3 kviste frisk timian
 1 stort fed hvidløg
 3 kviste frisk merian
 6 forårsløg
 4 modne tomater
 3 spsk hot taco sauce


 8 spsk groftrevet parmesan ost.
Fremgangsmåde:

Flæk squashene, skrab det bløde "kød" ud med en ske.
Drys hver halve squash med 1 tsk havsalt, og lad dem trække i 10-20 minutter.

Oksekødet svitses på en pande med olivenolie. Forårsløg skæres i småstykker (brug hovedsaglig den hvide del).
De friske timiankviste steges med hele.
Når kødet er næsten gennemstegt, kommes tomater i småtern samt findelte merianblade ved, og det steges til kødet er helt gennemstegt.

Mens kødet steger færdigt, kommes de halve squash i mikroovnen ved fuld effekt i 3 minutter.

Kom hot taco sauce i kødfyldet og smag det til med salt og groftkværnet peber.

Fyldet fordeles i de halve squash, og de kommes i en 220 grader varm ovn i 15 minutter. De kommes 2 spsk groftrevet parmesan ost på hver halve squash, og de gratineres i ovnen i yderligere 3 minutter.

Serveres fx med tomatsalat, lavet af skivede tomater, et
skvæt olivenolie og feta i tern / bøffelmozzarella.


Opskriften er skrevet af: Anja, 09-08-2003 21:25, redigeret: 27-08-2003 11:33

Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Hovedretter Retter med oksekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Jeg er helt vild med dem! Det gode er også at man får en masse squash - det smager super godt pga. den lækre kødsauce!

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 11988 der ser denne opskrift.