|
|
|
Oksekødsfyldte squash
Med denne opskrift får du fyldte squash, der stadig har "bid", i stedet for nogle fyldte squash, der er alt for bløde og smattede.
Mængde/antal pers: 4 pers
|
|
Ingredienser:
2 store squash, a' 600-800 g.
4 tsk groft salt/havsalt.
500-600 g oksekød
1 spsk olivenolie
3 kviste frisk timian
1 stort fed hvidløg
3 kviste frisk merian
6 forårsløg
4 modne tomater
3 spsk hot taco sauce
8 spsk groftrevet parmesan ost.
Fremgangsmåde:
Flæk squashene, skrab det bløde "kød" ud med en ske. Drys hver halve squash med 1 tsk havsalt, og lad dem trække i 10-20 minutter.
Oksekødet svitses på en pande med olivenolie. Forårsløg skæres i småstykker (brug hovedsaglig den hvide del). De friske timiankviste steges med hele. Når kødet er næsten gennemstegt, kommes tomater i småtern samt findelte merianblade ved, og det steges til kødet er helt gennemstegt.
Mens kødet steger færdigt, kommes de halve squash i mikroovnen ved fuld effekt i 3 minutter.
Kom hot taco sauce i kødfyldet og smag det til med salt og groftkværnet peber.
Fyldet fordeles i de halve squash, og de kommes i en 220 grader varm ovn i 15 minutter. De kommes 2 spsk groftrevet parmesan ost på hver halve squash, og de gratineres i ovnen i yderligere 3 minutter.
Serveres fx med tomatsalat, lavet af skivede tomater, et skvæt olivenolie og feta i tern / bøffelmozzarella.
|
|
Opskriften er skrevet af: Anja, 09-08-2003 21:25, redigeret: 27-08-2003 11:33
Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier: Hverdagsmad Hovedretter Retter med oksekød
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Jeg er helt vild med dem! Det gode er også at man får en masse squash - det smager super godt pga. den lækre kødsauce!
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 11988 der ser denne opskrift.
|
|
|
|
|
|
|
|