Ingredienser: 1-1½ kg kartofler 500 g hakket oksekød 1 løg lidt margarine til stegning 1 dåse hakkede tomater 3½-4 dl madlavningsfløde salt & peber lidt oregano Fremgangsmåde:
Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Kom dem i et ildfast fad. Bland 1-2 spsk olie med kartoflerne og krydr med salt og peber. Stil kartoflerne i ovnen ved 200 grader i ½ time. Imens pilles og hakkes løget og svits det i varmt fedtstof. Tilsæt kødet og lad det svitse med under omrøring. Tilsæt hakkede tomater og fløden og krydr med salt, peber og oregano. Lad kødblandingen småsimre ca. 10 minutter. Tag fadet med kartoflerne ud af ovnen og læg kartoflerne lagvis med kødblandingen - begynd og slut med kartofler. Stil atter retten i ovnen ved 200 grader i ½ time. Retten kan serveres med grøn salat og flutes.
Krydderier kan også varieres med barbecue og paprika - alt efter smag og behag.
Opskriften er skrevet af: MrsHappy, 12-08-2003 10:13
Andre opskrifter skrevet af MrsHappy
Findes i følgende kategorier: HverdagsmadRetter med oksekødKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 10911 der ser denne opskrift.