Ingredienser: 1 pakke pistaciemasse 200 g ½ l piskefløde 3 æggeblommer (pasteuriserede) 5 spsk. flormelis Fremgangsmåde:
Pisk pistaciemassen sammen med æggeblommer og flormelis. Pisk fløden stiv, og vend det sammen. Hældes i form, som stilles i fryseren i mindst 2 timer. Sørg for at røre godt i den hvert kvarter i den første time eller 2. Smager pragfuldt i chokoladeskaller.
BEMÆRK: Kan laves i ismaskine, hvis motoren er kraftig. Men kun hvis den er kraftig, da den ellers vil fryse fast, da den bliver meget tyk. (har prøvet flere gange med 2 forskellige ismaskiner)
Opskriften er skrevet af: provinsbabe, 26-08-2003 01:49, redigeret: 19-09-2003 09:24
Andre opskrifter skrevet af provinsbabe
Findes i følgende kategorier: DesserterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6538 der ser denne opskrift.