Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Pastasalat til madkassen

Anne Larsens gode opskrift

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 300 g pastaskruer af en god kvalitet
 2 kyllingebryster
 100 g danbo 10+
 en buket frisk dild
 en halv rød peber
 en halv grøn peber
 en halv gul peber
 2 dl fedtfattig fromage frais naturel, alternativt en dl kvark 5+ og en dl Cheasy A-38
 havsalt, friskkværnet sort peber
Fremgangsmåde:

Pastaen koges i letsaltet vand og når den er kogt overrisles den med koldt vand og afkøles.
Kog kyllingebrysterne i ca. 15 minutter og lad dem afkøle. Skær dem i tern.
Skær osten i tern og peberfrugterne i tern.
Hak dilden fint.

Bland alle ingredienserne og smag til.

Opskriften er skrevet af: Anja, 21-08-2001 14:40, redigeret: 23-10-2002 09:17

Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier:  Slankemad Hverdagsmad Frokost Salat 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Har denne opskrift fra et blad, har endnu ikke afprøvet den...

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 15758 der ser denne opskrift.